DE BEROEPSCOACH VAN TECHNICI

Home - Coachen - Trainen - Aperia-consult
 Home 
 Wanneer coachen 
 Hoe coachen 
 Coachen 

 

Gelukkig heb je meestal maar weinig last van die kleine irritaties en problemen op het werk. Vaak verdwijnen ze weer vanzelf. Dus bij het eerste het beste beetje tegenwind is er weinig tot niks aan de hand.

 

Lastiger wordt het als de irritaties en problemen blijven bestaan. Ze gaan een eigen leven leiden en blijven sudderen. Dan gaan ze je ook veel energie kosten, met als gevaar dat je blikveld onscherp wordt en je minder gaat presteren. De vrije dagen heb je nodig om de batterij weer op te laden en aan vakantie wil je al helemaal niet meer denken.

 

Kom je er zelf niet meer uit dan is dat een goed moment om met een coach te praten. Tijdens de gesprekken zal ik je laten ervaren hoe je in die situatie bent terechtgekomen en je handvatten geven om er op eigen kracht weer uit te komen.

 

Tijdens de gesprekken wordt je geconfronteerd met je eigen wereldbeeld en je eigen handelen daarin. Dit kan zeer confronterend zijn en het is altijd verhelderend.

Coaching laat je zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je handelen en dat je ook je eigen problemen kunt oplossen. Na afloop van een coachtraject ken je je eigen “ik” een beetje beter. 

 

Coaching zal een bijdrage leveren aan een andere “ik” en gaat dus veel verder dan alleen de werkplek. Daarnaast levert coaching je een bredere visie en meer energie op.

 

Erik Staal - Contact - Nieuwsbrief - Voorwaarden